Montage en industrieel onderhoud door experts

Diensten

Montage

 

Vermcotech specialiseert zich in montage voor machinebouw. Dit omvat het installeren van nieuwe industriële machines, aanpassingen aan uw bestaand machinepark en herstellingen bij storingen aan uw machines.

Montage is mogelijk binnen uw bedrijf alsook in onze eigen ateliers.

Naast het monteren en herstellen van industriële machines kan u ook beroep doen op de expertise van onze monteurs voor consulting. We delen onze kennis en staan u graag bij met advies over de montage van uw industriële machines.

 

Onderhoud

 

Naast installatie en montage van industiële machines verzorgt Vermcotech het industrieel onderhoud van uw machinepark, zowel mechanisch en elektrisch. Het onderhoud gebeurt volgens de door ons opgestelde checklists of volgens checklists die u ter beschikking stelt.

Ook voor het onderhoud van uw machinepark kan u rekenen op het advies van onze gespecialiseerde consultants.

Bordenbouw

 

Vermcotech vervaardigt elektrische borden tot 150 A voor woningen, industrie en machinebouw. Deze kunnen met of zonder elektrische schema’s aangeleverd worden, al naargelang uw wensen. Ook het upgraden van bestaande borden naar moderne systemen nemen we graag voor onze rekening.

Wenst u advies over het onderhoud of de installatie van uw elektrische borden? Contacteer Vermcotech voor professioneel advies.

Freelance opdrachten

 

Bent u op zoek naar een expert voor het versterken van uw technische ploeg? De freelance vakmannen van Vermcotech staan ter uw beschikking voor zowel lange duur als tijdelijke contracten. We zijn gespecialiseerd in montage en onderhoud van industriële machines.

Wenst u meer informatie over freelance opdrachten in samenwerking met Vermcotech? Aarzel niet om ons te contacteren.